Marketing- en communicatiemedewerker | vacature

Nathalie RensVacatures

Als marketing- en communicatiespecialist bij Matchcare ben je online actief, weet je wat e-Commerce inhoudt en hoe je onze klanten met een mix van verschillende communicatie middelen aan ons bindt. Je werkt projectmatig aan campagnes, beschikt over organiserend vermogen en hebt een dienstverlenende instelling. Niet in de laatste plaats beheers jij de Nederlandse taal tot in de puntjes en maak je iedereen blij met je teksten.

Matchcare is op zoek naar een

Marketing- en communicatiemedewerker

Locatie: Nieuwegein Dienstverband: 32-40 uur

Deel de vacature

Wat kan je verwachten?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de online content op alle digitale media, zoals onze websites, nieuwsbrieven, productpagina’s etc.. Je voert interviews met klanten, relaties en collega’s en schrijft aan de hand hiervan pakkende teksten. Regelmatig plaats je leuke blogs. Je onderhoudt onze social media kanalen, plaatst posts en monitort hoe succesvol deze zijn. Daarbij zorg je ook dat collega’s meegaan in jouw enthousiasme. Je beheert de marketingkalender en zorgt voor tijdige communicatie hierover. Je houdt je bezig met de planning en organisatie van (loopbaan-) events, hierbij kun je denken aan het versturen van de uitnodiging, het boeken van een locatie, het regelen van een spreker tot aan het vullen van goodiebags. Jij weet wie onze klanten zijn en stelt de communicatie daarop af.

Je werkt in deze functie nauw samen met de marketing manager, de commercieel manager, sales en consultants. Zo schuif je ook aan bij het salesoverleg. Je vervult een centrale rol binnen de organisatie; jij weet immers wat er speelt op de markt en legt de link naar onze producten.

Maak kennis met Matchcare

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten) en dragen hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Matchcare ondersteunt en motiveert medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent én om een leven lang te blijven ontwikkelen. Matchcare werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen. Lees hier meer over Matchcare

Matchcare vraagt

Je hebt tenminste hbo-werk- en denkniveau en bij voorkeur een studie in de marketing- of communicatie. Je bent actief op social media in je vrije tijd, bij voorkeur heb je dit professioneel al toegepast. Je hebt ervaring met doelgroepgericht schrijven, bijvoorbeeld voor blogs of websites. Kennis en/of ervaring met WordPress, Google Analytics, Mailchimp en CRM is een groot pluspunt. Je bent klantgericht en in staat om je goed in te leven in onze klanten en hun (product)behoeften. Je komt te werken bij ons in Nieuwegein en bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Matchcare biedt

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl.

Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Nathalie Rens op telefoonnummer 030 – 602 94  00. We komen graag met je in contact!