Scroll Top

Maak kennis met Louk

Louk Bour

“Een ervaren loopbaanadviseur die mensen helpt om het beste uit zich zelf te halen. Die durft te confronteren vanuit verbinding en dat het liefst doet met een vleugje humor. Met veel kennis van de arbeidsmarkt, theoretische kennis maar zeker met levenservaring.”

Mijn achtergrond

“Blijven verbeteren dat is mijn missie in mijn (loopbaanadvies-) werkzaamheden, maar ook gewoon in mijn eigen leven. Zo heb ik veel ervaring opgedaan bij begeleiding in de profit en non-profitsector. Veel plezier heb ik wanneer ik met mijn clienten mag sparren en adviseren over hun loopbaanstappen. Dat doe ik als adviseur, trainer of coach. Daarnaast heb ik veel bestuurservaring binnen vrijwilligerswerk En ben ik logischerwijs zelf op het CMI-b niveau geregistreerd. ook ben ik lid van de kwaliteitskring Noloc-Zuid.”

Mijn inzetbaarheid

De opdrachten die ik (met plezier) heb uitgevoerd hangen allemaal samen met het thema mobiliteit op de arbeidsmarkt. Zo geef ik trainingen en begeleid ik individuele medewerkers die loopbaanstappen willen of moeten zetten. Vaak maken ook werkgevers gebruik van mijn expertise.

Een TalentOntwikkelScan met Louk doen?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.