Scroll Top

Dit kan een loopbaanbegeleiding voor jou betekenen

Ben jij ‘klaar voor de toekomst’? Sta eens stil bij je huidige situatie en toekomst. Of dat nu vanuit jezelf komt of door werk/privé gebeurtenissen. Met een loopbaancoach creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen.

“Samen met jouw coach verken je je talenten, vragen en mogelijkheden.
Je bepaalt zo zelf hoe je je verder wilt ontwikkelen en hoe je dat aanpakt.”

Wij bieden verschillende trajecten aan die we afhankelijk van jouw persoonlijke situatie vormgeven

01
Jij verdient meer

Meer verdienen? Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan want je wilt verder. Jij hebt meer in je mars en wilt daar ook voor beloond worden. Heb je wel eens gedacht aan een loopbaanplan? Met onze coaches krijg je een beter beeld welke stappen je kan ondernemen binnen je loopbaan. Meld je aan en samen met je coach verken je je huidige situatie en de gewenste situatie naar de toekomst toe.

02
Plezier in je werk

Plezier in je werk! Met plezier werken is belangrijk om gemotiveerd en gezond te blijven! Door jouw motivatie, talenten en drijfveren samen met je coach te onderzoeken, weet je precies wat voor jou de sleutels zijn om met plezier te blijven werken. Meld je aan en voor dit programma, en zet daarmee de eerste stap naar een leven lang met plezier je werk doen.

03
Ondernemer worden

Eigen ondernemer worden? Wil je al een tijdje een eigen zaak beginnen en kom je er maar niet aan toe, durf je het nog niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem daar ben je niet de enige in, en je kunt er concreet mee aan de slag. Meld je aan en verken samen met jouw coach wat voor ondernemer jij bent en wat daarbij komt kijken.

04
In zes maanden je volgende baan

Een betere baan? Zin in wat nieuws? Hoe kom je erachter wat echt bij je past en hoe vind je die baan alles heeft wat jij belangrijk vindt. Voor veel mensen is dit een lastig proces, maar je kunt er eenvoudig stappen in zetten. Meld je aan en samen met jouw coach gaan je op zoek naar de beste volgende stap in jouw Carrière.

05
Neem zelf de regie

Neem de regie! Niet alleen weten wat je nu wilt, maar ook waar je over drie jaar wilt staan? Dan is het nu tijd om zelf de regie te nemen. Voor veel mensen is dit een uitdaging. Het goede nieuws is dat je er eenvoudig stappen in kan zetten. Meld je aan en samen met jouw coach zet je jouw ambities op scherp en in de tijd. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

06
Gesprek met je manager

Gesprek met je manager? Heb je ook altijd het gevoel dat je pas ná je gesprek met je manager bedenkt wat je eigenlijk had willen zeggen of vragen? Dat je tijdens het gesprek de regie verliest. Dat je eigenlijk had willen praten over jouw plannen. Dit gebeurt iedereen wel een keer. Het goede nieuws is dat je hier iets aan kan doen. Meld je aan voor dit programma en leer je hoe jij zoveel mogelijk invloed kan uitoefenen op de loop van het gesprek, en de regie weet te houden.

07
Stress de baas

Stress? Ervaar je hoge werkdruk, weinig controle over je agenda, of is de balans werk privé niet meer goed. Je bent niet de enige en het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. Veel mensen pakken de oorzaak van stress gevoelens aan samen met een coach. Meld je aan voor een stress verkenning. Samen met de coach onderzoekt waarom je stress ervaart en wat je eraan kunt doen. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

08
Verken je Carrière

Borrelt er iets? Je bent al een tijdje onrustig en aan het rondkijken, maar je zet ook geen concrete stappen. Je bent niet ontevreden maar het klopt ook niet meer op je huidige plek. Je bent niet de enige en het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. Hoe dan? Meld je aan voor een Carrière verkenning. Samen met de coach onderzoek je waar je staat en waar jij heen wilt. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

09
Vitaliteit en zingeving

Nog vitaler? Vitaliteit is niet alleen gezond eten en sporten. Vitaliteit heeft ook te maken met zingeving en doelen stellen, met voorkomen van stress van sociale verbinding. Veel mensen zijn hiermee bezig en ook jij kan hier mee aan de slag. Meld je aan voor een vitaliteit verkenning. Samen met jouw coach verken je hoe je nog vitaler kunt worden. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

10
Werken tot 67+

Vooruit in plaats van achteruit? Het verkennen van je duurzame inzetbaarheid houdt in dat je jezelf bewust wordt van je huidige talenten, en nadenkt over hoe je deze kunt ontwikkelen om waardevol te blijven op de arbeidsmarkt. Voor veel mensen is dit een actueel thema, en ook jij kan hiermee aan de slag. Meld je aan voor een duurzame inzetbaarheid verkenning. Samen met je coach verken je hoe je duurzaam inzetbaar kunt blijven. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

11
Verbeter je werk en privé balans

Werk-Privé balans? Lukt het je niet om je werk zo flexibel in te richten zodat je ook tijd over houdt voor andere verplichtingen? Wordt het steeds lastiger om goed je grenzen aan te geven? Hierin sta je niet alleen en het is heel herkenbaar in verschillende fasen van je loopbaan. En je kunt hier concrete stappen in zetten. Meld je aan voor een werk – privé verkenning. Samen met je coach verken je hoe je je balans weer terugvindt. Na de coaching kun je gericht aan de slag met een aanpak die bij jou past.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

De kwaliteit en veiligheid van Matchcare en Matchcareer wordt door verschillende partijen erkend.

  • CEDEO: Onze dienstverlening heeft voor de derde maal op rij het CEDEO-certificaat uitgereikt gekregen voor Outplacement,  Loopbaanoriëntatie en -coaching. In een klanttevredenheidsonderzoek, afgenomen door CEDEO, gaf 92,8 procent van de ondervraagden aan ‘tevreden tot zelfs zeer tevreden’ te zijn over de samenwerking.
  • ISO 27001 en ISO 9001: Matchcare hecht veel waarde aan het beveiligen van informatie die opdrachtgevers bij ons onderbrengen en de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze processen. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen melden wij zowel ISO 27001  als ISO 9001 gecertificeerd te zijn.
  • OVAL: Matchcare mag ook dit jaar weer het OVAL-keurmerk voeren. Dit betekent dat wij voldoen aan de gedragscode en kwaliteitseisen op de drie pijlers: kwaliteit van de medewerkers, interne processen waaronder privacy en klachten en het meten van de tevredenheid van opdrachtgevers en kandidaten.
iso-27001
iso-9001-logo

Nog vragen over Matchcare en Loopbaanbegeleiding?

    Privacy Instellingen
    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.