Scroll Top

Dit kan een loopbaanbegeleiding voor jou betekenen

Ben jij ‘klaar voor de toekomst’? Sta eens stil bij je huidige situatie en toekomst. Of dat nu vanuit jezelf komt of door werk/privé gebeurtenissen. Met een loopbaancoach creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen.

“Samen met jouw coach verken je je talenten, vragen en mogelijkheden.
Je bepaalt zo zelf hoe je je verder wilt ontwikkelen en hoe je dat aanpakt.”

Wij bieden verschillende trajecten aan die we afhankelijk van jouw persoonlijke situatie vormgeven

01
LOOPBAANBOOST |
Verken je mogelijkheden

Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan. Je weet niet precies wat maar je wilt wel graag even van gedachten wisselen met een ervaren loopbaancoach, om zo samen te verkennen wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn.

02
LOOPBAANCOACHING |
Word beter in je werk

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Dit kun je zelf aanpakken of samen met een coach. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt, op welke onderdelen je je wilt verbeteren en krijg je de handvatten aangereikt om dit te realiseren. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën, een nieuwe invulling van je werk.

03
LOOPBAANSWITCH |
Outplacement

Een volgende baan is makkelijk gezegd dan gedaan. Het vinden van een volgende baan kent veel hindernissen. Hoe kom je erachter wat echt bij je past en hoe vind je de baan waar je voldoende verdient en lekker kunt werken? Met jouw coach pak je het vinden van een nieuwe baan grondig aan met als resultaat dat je de baan vindt die bij je past. We gaan daarbij uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de arbeidsmarkt.

04
ONDERNEMERSTRAJECT |
Je eigen bedrijf

Wil je al een tijdje een eigen zaak beginnen en kom je er maar niet aan toe, durf je het nog niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen we je maar één ding adviseren: wees niet te kritisch, laat je angsten los en zet nu de eerste stap.

05
VERZUIMBEGELEIDING |
terugkeer naar eigen of ander werk

Onze verzuimcoach verdiept zich goed in jouw situatie en bespreekt de veilige en gezonde mogelijkheden voor werkhervatting met je. Dit kan een zijn terugkeer naar je huidige werk, maar soms is het beter om ergens anders een frisse start te maken. Onze verzuimcoach is ook het eerste aanspreekpunt voor werkgever en werknemer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

De kwaliteit en veiligheid van Matchcare en Matchcareer wordt door verschillende partijen erkend.

  • CEDEO: Onze dienstverlening heeft voor de derde maal op rij het CEDEO-certificaat uitgereikt gekregen voor Outplacement,  Loopbaanoriëntatie en -coaching. In een klanttevredenheidsonderzoek, afgenomen door CEDEO, gaf 92,8 procent van de ondervraagden aan ‘tevreden tot zelfs zeer tevreden’ te zijn over de samenwerking.
  • ISO 27001 en ISO 9001: Matchcare hecht veel waarde aan het beveiligen van informatie die opdrachtgevers bij ons onderbrengen en de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze processen. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen melden wij zowel ISO 27001  als ISO 9001 gecertificeerd te zijn.
  • OVAL: Matchcare mag ook dit jaar weer het OVAL-keurmerk voeren. Dit betekent dat wij voldoen aan de gedragscode en kwaliteitseisen op de drie pijlers: kwaliteit van de medewerkers, interne processen waaronder privacy en klachten en het meten van de tevredenheid van opdrachtgevers en kandidaten.
iso-27001
iso-9001-logo

Nog vragen over Matchcare en Loopbaanbegeleiding?

    Privacy Instellingen
    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.