Loopbaanadviseur/Coach Talentontwikkeling | vacature

Nathalie RensVacatures

Matchcare is op zoek naar een ervaren Loopbaanadviseur/ coach. Je bent expert in talentontwikkeling en mobiliteitsondersteuning, inzetbaar als consultant en bent in staat om te zorgen voor een eigen klantenkring. In jouw functie neem je het voortouw en door jouw aanpak weet je mensen mee te krijgen en te inspireren om blijvend aan hun ontwikkeling te werken. Je beschikt over uitstekende interpersoonlijke skills, kunt verbinding maken, durft te confronteren en bent een goede netwerker. Herken jij je in bovenstaande, heb jij een enorme drive en breng jij het verschil? Kom dan bij ons werken!

Matchcare is op zoek naar een

Loopbaanadviseur/Coach Talentontwikkeling

Locatie: Nieuwegein
Dienstverband: 32-40 uur

Deel de vacature

Wat kan je verwachten?

Als Loopbaanadviseur/Coach ben je gesprekspartner op alle niveaus (tot op directieniveau). Daarnaast zorg je voor het begeleiden van de klant bij HR-vraagstukken en het delen van deze kennis met collega’s om zo van elkaar te leren en verder te professionaliseren. Je geeft zelf trainingen en workshops, begeleid kandidaten en geeft commerciële presentaties. Van al onze adviseurs verwachten we een inzet op hun niveau op gebieden als commercie, vak inhoudelijkheid en samenwerking.

Jij hebt een vernieuwende visie op talentontwikkeling. Je zoekt de verbinding met anderen, bent mensgericht waarbij je het resultaat scherp voor ogen houdt. Je bent inzetbaar als loopbaanprofessional, consultant en trainer en weet deze rollen samen te voegen. Daarnaast beschik je over een commercieel gevoel en ben je in staat zelfstandig opdrachten te werven en beheer en bouw je een klantenkring uit.

Maak kennis met Matchcare

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten) en dragen hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Matchcare ondersteunt en motiveert medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent én om een leven lang te blijven ontwikkelen. Matchcare werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen. Lees hier meer over Matchcare

Matchcare vraagt

Deze functie vraagt een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare affiniteit met online producten en aantoonbare profilering in het werkveld. Je bent in het bezit van uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden en een energieke persoonlijkheid. Wij zoeken een gedreven en mensgerichte adviseur met een ondernemende en resultaatgerichte instelling en een sterke persoonlijkheid. Bij voorkeur beschik je over werkervaring bij uiteenlopende werkgevers waaronder een extern adviesbureau. Je hebt een achtergrond in loopbaanbegeleiding/coaching (eventueel CMI gecertificeerd). Je komt te werken in de regio Amsterdam en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Matchcare biedt

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl.

Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Henk Adam op telefoonnummer 06-514 557 73. We komen graag met je in contact!