Licentietraining

null

Een training voor trainers/coaches

Zoek jij een middel om jouw coachingsgesprekken/trajecten naar het volgende niveau te tillen? Matchcare’s loopbaaninstrumenten staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Inmiddels zijn er meer dan 50000 mensen geholpen met een van de tools van Matchcare.

Licentietraining Loopbaanverkenner

Met de Loopbaanverkenner krijg je antwoord op de vragen; wie ben je, wat wil je en wat kun je. De Loopbaanverkenner koppelt jouw motivatie, talenten en vaardigheden aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt zo een goed beeld van waar je staat, welke vaardigheden je kunt ontwikkelen en waar kansen zijn voor een volgende stap binnen of buiten jouw organisatie.

Licentietraining TalentOntwikkelScan

De TalentOntwikkelScan is een online ontwikkelinstrument dat een must have is voor een coaching gesprek over 21 -eeuwse vaardigheden, vitaliteit en lekker werken.

Artikelen en blogposts

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.