Lead Consultant Sociaal Domein

Nathalie RensVacaturesLeave a Comment

Hoofdkantoor Matchcare

In de rol van Lead Consultant ben je het gezicht voor onze klanten binnen Sociaal Domein. Met een duidelijke visie richt jij je niet alleen op individuele klanten maar zoek je juist de regionale samenwerking op waar mogelijk. Je bouwt een eigen klantenportefeuille op binnen gemeentes en overheden, legt contacten, komt aan tafel bij gemeentes / overheden en vertaalt deze contacten naar concrete business.

Je hebt op beslisniveau een netwerk binnen het Sociaal Domein. Je vindt het een uitdaging om te werken met gemeentes of overheidsinstellingen en hebt een goed commercieel inzicht dat zich uit in het aanpakken en ontwikkelen van commerciële kansen. Jij wilt als Lead Consultant een bijdrage leveren aan onze dienstverlening bij klanten, je beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden zodat je de klant de gewenste oplossing en inrichting kunt bieden. Op basis van jouw kennis en ervaring ben jij van toegevoegde waarde voor klanten bij (complexe) vraagstukken. Dit doe je door niet alleen de verbinding te leggen naar onze producten en diensten maar juist door verder te kijken dan jouw eigen discipline. Je verdiept je in de uitdagingen van de klant en zoekt samen met de klant naar de juiste oplossing die het beste bij de klant past.

Je wordt onder andere ingezet op de implementatie van diagnose-instrumenten, optimaliseert werkprocessen bij de klant en adviseert de klant hierover. Je werkt samen in een team met de Commercieel Manager, onze accountmanagers, je collega consultants en projectleiders. Je bent werkzaam in heel Nederland en dus bereid te reizen.

Matchcare is op zoek naar een

Lead Consultant Sociaal Domein

Locatie: Nieuwegein

Deel deze vacature

Maak kennis met Matchcare

Matchcare is een toonaangevende organisatie op het gebied van talentontwikkeling en arbeidsparticipatie bij vele grote en middelgrote gemeenten. Wij leveren online (diagnose)instrumenten, regionale arbeidsmarktplatforms (talentcenters), loonwaardemetingen en online instrumenten gericht op talentontwikkeling. Ook geven wij trainingen aan professionals bij gemeenten en zijn wij kennispartner. We voorzien organisaties in het Sociaal Domein van consultancy en instrumenten ter ondersteuning van het methodisch werken. Excellente organisaties waar medewerkers met veel plezier werken en zich ontwikkelen! Dat is wat ons drijft.

Matchcare vraagt

Je beschikt over HBO- of WO werk- en denkniveau. Je hebt de nodige advieservaring binnen Sociaal Domein en hebt ervaring met het schrijven van aanbestedingen, kennis van en ervaring met ICT platformen en procesondersteuning is een sterke pré. Je werkt zelfstandig maar zoekt wel de samenwerking op binnen Matchcare. Niet in de laatste plaats ben je enthousiast, ondernemend en resultaatgericht. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Matchcare biedt

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl. Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Misja Bakx op telefoonnummer 030-6029400. We komen graag met je in contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *