Persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden

null
Met deze training werk je aan Verandervermogen, Eigen Regie (Matchcare TalentWheel©).

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende wilt werken – dan is het belangrijk om in te zetten op jouw persoonlijk leiderschap. Niet alleen weten wat je nu wilt, maar ook waar je over drie jaar wilt staan. Iedereen verliest zich af en toe in de waan van de dag. Ambities worden vooruit geschoven of vergeten, en toekomstplannen verglijden in de dagelijkse beslommeringen waar iedereen mee te maken heeft. Deze training zet jouw ambities als manager op scherp, en zorgt ervoor dat jij jouw wensen en mogelijkheden helder op de radar plaatst – zodat jij niet alleen vat krijgt op jouw plannen en mogelijkheden, maar dat je jouw mensen hierin meeneemt, je team inspireert en jouw positie binnen de organisatie verstevigd.

Type                       : Incompany
Doel training      : Leidinggevende vaardigheden verbeteren van managers
Groepsgrootte   : minimaal 7, maximaal 12 deelnemers
Duur                       : 1 dagdeel
Locatie                  : Incompany of door Matchcare verzorgd
Prijs                        : € 1500,- ex btw en locatiekosten

Contact

Wil je meer informatie over de training ‘Persoonlijk Leiderschap?’ Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.