LinkedIn Basis

null
Met deze training werk je aan Eigen Regie, Sociale Vaardigheden, Mediawijsheid (Matchcare TalentWheel©).

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om naast jouw offline vaardigheden van deze tijd, ook eens kritisch je online vaardigheden – mediawijsheid – onder de loep te nemen – en met name jouw LinkedIn-profiel!

LinkedIn: hét zakelijke online netwerk 

De afgelopen tien jaar heeft LinkedIn een inhaalslag gemaakt op onze arbeidsmarkt. Waar het eerst nog een online tool was voor snelle jongens in pak, heeft het meer en meer een vaste positie verworven, en vinden de meeste recruitment activiteiten plaats op LinkedIn. Het is handig om te weten welke mogelijkheden LinkedIn biedt en hoe je een goed profiel aanmaakt. Als je je goed profileert via LinkedIn kan jouw netwerk je helpen in je loopbaan, nu en in de toekomst. Daarnaast kun je de organisatie waar je werkt ook nog eens positief onder de aandacht brengen.

Wat aan bod komt

In deze training leer je welke mogelijkheden LinkedIn te bieden heeft (knoppentraining) en hoe je een goed profiel aanmaakt. LinkedIn is hét platform om je zakelijke netwerk op- en uit te bouwen. Je kent zelf veel mensen, denk aan (oud-)collega’s en studiegenoten. En kennen zij op hun beurt weer veel anderen. Als je deze relaties warm houdt kun je ze efficiënt inzetten; bijvoorbeeld om te sparren over een bepaald werk-gerelateerd vraagstuk of voor het zetten van een volgende loopbaanstap. Een krachtig en volledig LinkedIn-profiel is hiervoor erg belangrijk. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je makkelijk gevonden wordt. Tijdens de training loop je samen met de trainer de knoppen (mogelijkheden) door en werk je aan jouw profiel. Met de nodige tips en tricks op zak kun je na de training verder aan de slag met jouw profiel, zodat je jouw netwerk efficiënt kunt gaan inzetten voor jouw loopbaanvragen- en doelen.

Type                       : Incompany
Doel training      : LinkedIn kennis en vaardigheden verbeteren
Groepsgrootte   : minimaal 7, maximaal 12 deelnemers
Duur                       : 1 dagdeel
Locatie                  : Incompany of door Matchcare verzorgd
Prijs                        : € 1500,- ex btw en locatiekosten

Contact

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.