LinkedIn voor gevorderden

null
Met deze training werk je aan Eigen Regie, Sociale Vaardigheden en Mediawijsheid (Matchcare TalentWheel©).

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om naast jouw offline vaardigheden van deze tijd, ook eens kritisch je online vaardigheden – mediawijsheid – onder de loep te nemen – en met name jouw LinkedIn-profiel!

LinkedIn actief en slim inzetten  

Om een volgende loopbaanstap te zetten zijn netwerken cruciaal. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk in Nederland en dé plek om je professioneel te profileren, gevonden te worden en je netwerk in te zetten. Hoe kun je jouw profiel bijvoorbeeld zo goed mogelijk aanpassen aan de zoektechnieken van recruiters? Als je goed weet om te gaan met LinkedIn open je voor jezelf deuren, maar breng je ook jouw team en organisatie positief onder de aandacht, nu en in de toekomst.

Wat aan bod komt

Tijdens deze training leer je hoe je LinkedIn actief en slim kunt inzetten, zodat je je netwerk warm houdt en je loopbaandoelen snel behaalt. Van je basisprofiel maken we een professioneel profiel met een aantrekkelijke uitstraling, waarin jij écht goed uit de verg komt en positief opvalt. Een profiel waarop je snel gevonden wordt door de juiste mensen. Dit doe je bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met voor jou relevante zoekwoorden. Je leert in de training hoe je jouw netwerk actief en passend kunt benaderen met een bepaald doel voor ogen, zodat anderen je kunnen helpen. Ook krijg je handvatten aangereikt als het gaat om het uitbreiden van je netwerk; hoe zoek je bijvoorbeeld naar interessante personen en organisaties en hoe maak je direct een goede indruk? De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak. Aan het einde van de dag weet je hoe je LinkedIn vóór je kunt laten werken.

Type                       : Incompany
Doel training      : Gebruik van LinkedIn t.b.v. loopbaandoelen
Groepsgrootte   : minimaal 6, maximaal 12 deelnemers
Duur                       : 1 dagdeel
Locatie                  : Incompany of door Matchcare verzorgd
Prijs                        : € 1500,- ex btw en locatiekosten

Contact

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.