Lef op de werkvloer

null
Met deze training werk je aan Sociale Vaardigheden (Matchcare TalentWheel©)
Lef hebben op je werkplek! – uit je comfortzone en in je impact-zone!

Altijd al willen weten hoe anderen met lef in het leven staan en altijd hun mening weten te verkondigen; in vergaderingen, bij het koffiezetapparaat of bij de sportclub? Altijd al willen weten hoe zij precies op het juiste moment weten wat ze moeten zeggen tegen die ene manager of collega – en niet pas op het moment als je weer in de auto zit? Wat houdt ons tegen om lef te tonen, naar voren te stappen en meer impact te maken op de werkvloer? En – nog belangrijker – hoe leren we dat af?

De training ‘Lef hebben!’ is een vaardigheidstraining – met andere woorden; iedereen kan lef hebben, je moet je lef-spier alleen wel ontwikkelen. In deze training gaan we de verschillende facetten van lef hebben onderzoeken, benoemen en uitdragen. In een twee uur durende workshop word je ondergedompeld in verschillende technieken rondom out-of-the-box denken, het verschil tussen moed en lef, en over het pitchen van jouw lef-moment. Kortom: in deze training gaan we uit onze comfortzone en in onze impact-zone!

Wat kan je verwachten:

  • Focus op jouw eigen lef-ambitie: op welk vlak van jouw werk wil jij meer lef gaan tonen? Dit gaan we onderzoeken en in kaart brengen.
  • Theorie over lef hebben en lijf krijgen. Over uit je comfortzone durven stappen en de beren op je weg durven confronteren.
  • Formuleren van jouw lef-ambitie: op welke wijze wil jij meer lef ontwikkelen in je baan, en waarom is dat belangrijk?
  • Aanleren van de juiste houding, lichaamstaal en communicatietechniek om jouw lef-ambitie met de nodige impact over het voetlicht te brengen
  • Pitchen van jouw lef-ambitie: op welk vlak wil jij meer lef gaan krijgen, waarom is dat belangrijk en hoe ga je ons ervan overtuigen. Met gelijk 360 graden feedback!

Datum: 11 februari / 5 maart 2020

Tijd: 1 dag

Locatie: Matchcare te Nieuwegein

Contact

Inschrijven of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.