Change ahead! – training omgaan met verandering

null
Met deze training werk je aan Verandervermogen (Matchcare TalentWheel©)

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om in te zetten op verandering.  Een training voor het omgaan met verandering is een goed startschot van dit proces. Zoals Darwin al zei: “Het zijn niet de sterkste of slimste die overleven, maar diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving”.

Gewenste en gewilde veranderingen kosten ons doorgaans niet veel moeite om te accepteren, maar dit geldt niet voor veranderingen die ongewild op ons pad komen. In deze training kijken we naar de effecten van ongewilde veranderingen – bijvoorbeeld veranderingen binnen de organisatie die een grote impact op jouw werkgebied hebben. Door middel van verschillende veranderingsmethodieken en –strategieën brengen we de verschillende processen in kaart en bieden we praktische handvatten om onverwachte veranderingen in je loopbaan niet alleen beter te kunnen accepteren, maar om er op den duur je voordeel mee te doen!

Type                       : Incompany
Doel training      : Medewerkers voorbereiden op veranderingen
Groepsgrootte   : minimaal 7, maximaal 12 deelnemers
Duur                       : 1 dagdeel
Locatie                  : Incompany of door Matchcare verzorgd
Prijs                        : € 1500,- ex btw en locatiekosten

Contact

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.