Incompany trainingen

null
21e-eeuwse vaardigheden. De basis voor werken en leren

Al onze trainingen zijn ingedeeld volgens het TalentWheel© en onderverdeeld in de belangrijkste 21e-eeuwse vaardigheden. Aan welke 21e-eeuwse vaardigheden wil jij werken?

  • Eigen regie
  • Mediawijsheid
  • Sociale Vaardigheden
  • Verandervermogen

Bekijk de 21e-eeuwse vaardigheden

Eigen regie

Ook wel zelfmanagement genoemd. Hierbij staat de vraag centraal of jij of je medewerker in staat zijn om zelfsturing te geven aan werk en loopbaan. Van werknemers van de toekomst wordt verwacht dat zij initiatief tonen, kritisch zijn, doelen stellen én halen en in staat zijn om hun eigen werk te organiseren. Je bent je bewust van je handelen en kiest zelf voor duurzame oplossingen. Naar de trainingen.

Bekijk de 21e-eeuwse vaardigheden

Mediawijsheid

Steeds meer functies hebben een aanzienlijke informatie-component. De hoeveelheid informatie die op een dag verwerkt wordt en de hoeveelheid informatiebronnen neemt alleen maar toe. Ook het deelnemen aan online netwerken om informatie te delen en om van te leren zijn essentiële onderdelen geworden van ‘het werk van de toekomst’. Zodat je mee kunt in de snelle verandering van de informatie maatschappij waarin we leven.Naar de trainingen.

Bekijk de 21e-eeuwse vaardigheden

Sociale Vaardigheden

Organisaties vragen van medewerkers dat zij goed kunnen samenwerken. Ze moeten snel kunnen verwoorden wat zij belangrijk vinden en waar zij voor staan. Impact maken met een goede presentatie door medewerkers maakt het verschil. Met sociale vaardigheden vind je aansluiting bij de mensen met wie je samenwerkt, dat je kennis deelt en samen sterker wordt. Naar de trainingen. 

Bekijk de 21e-eeuwse vaardigheden

Verandervermogen

Om succesvol te functioneren moeten medewerkers en organisaties, agile (wendbaar) zijn en beschikken over veerkracht. Iedere ontwikkeling vraagt creativiteit, aanpassingsvermogen en het om kunnen gaan met hindernissen. Met verandervermogen ben je in staat ontwikkeling het hoofd te bieden en een volgende stap te maken binnen of buiten je werk of organisatie. Naar de trainingen. 

Bekijk de 21e-eeuwse vaardigheden

Trainingen Eigen regie

null
Ook wel zelfmanagement genoemd. Hierbij staat de vraag centraal of medewerkers in staat zijn om zelfsturing te geven aan hun werk en loopbaan. Van werknemers van de toekomst wordt verwacht dat zij initiatief tonen, kritisch zijn, doelen stellen én halen en in staat zijn om hun eigen werk te organiseren. Onze trainingen Eigen Regie stellen je daartoe in staat.

Trainingen Mediawijsheid

null
Voor steeds meer functies is kennis van social media en moderne informatie-technologie nodig.  Deze kennis wordt ook Mediawijsheid genoemd.  Het deelnemen aan online netwerken om informatie te delen en om van te leren zijn eveneens essentiële onderdelen geworden van ‘het werk van de toekomst’. Om je Mediawijsheid te verbeteren kun je gebruik maken van de onderstaande trainingen.

Trainingen Verandervermogen

null
Om succesvol te functioneren moeten medewerkers en organisaties, agile (wendbaar) zijn en beschikken over veranderkracht. Creatief blijven werken aan ontwikkeling, aanpassingsvermogen en het om kunnen gaan met wisselende omgevingen is hierbij van groot belang.

Trainingen Sociale Vaardigheden

null
Één van je medewerkers zit vol goede ideeën, maar heeft soms moeite deze tijdens een vergadering naar voren te brengen. Of je wilt je eigen spreekvaardigheid op een hoger niveau zetten. Wat het vraagstuk voor jou en je werknemers ook is, bij Matchcare bieden we verschillende trainingen aan om de sociale vaardigheden die men nodig heeft op de werkvloer te verbeteren.
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.