samenwerking-matchcare-dariuz1

Hoe één enkel dashboard professionals en werkzoekenden en kandidaten van leerwerkbedrijven helpt in deze dynamisch arbeidsmarkt

Leerwerkbedrijven hebben in deze dynamische en wisselende tijd uitdagende opdrachten. Hoe kunnen we onze kandidaten en werkzoekenden, op basis van hun competenties matchen met de juiste interne leerwerkplekken of externe vacatures? Hoe kunnen we onze applicaties efficiënt en effectief koppelen? Hoe kunnen we onze professionals ondersteunen om methodisch te werken en zorgen dat ze één taal spreken? Hoe maken we de ontwikkeling van onze mensen zichtbaar?
Daarom bundelden Dariuz en Matchcare hun krachten om via één dashboard inzichten te geven die op wetenschappelijke basis gestoeld zijn.
samenwerking-matchcare-dariuz1

IT biedt een oplossing! De wetenschappelijk onderbouwde methodiek van Dariuz, in combinatie met het bewezen IT- en matchingplatform van Matchcare laat je de volledige klantreis volgen én sturen. Daardoor wordt het mogelijk om basis van objectieve data uitspraken te doen over het effect van interventies en kan richting gegeven worden aan het ontwikkelingstraject van de werkzoekende met als einddoel een langdurige plaatsing.

Meer informatie hierover in dit gratis downloadbare factsheet.

darius

Wil je dit zelf ervaren?

Onze samenwerking biedt ongekende mogelijkheden voor klantmanagers, kandidaten en werkgevers. En zeker ook voor jouw organisatie. We onderzoeken graag met jou de verschillende opties. Je kunt hiervoor contact opnemen via:

Bel ons op 030-6029400
Of mail: info@matchcare.nl
Voor contact met Dariuz:
040 750 55 75
René Niks –  r.niks@dariuz.nl
Andre van den Eventuin, directeur Matchcare
Andre van den Eventuin
06 53 29 49 39
andre.vandeneventuin@matchcare.nl
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.