GR!P op de toekomst van werk

GR!P is er voor organisaties die veranderen of beter willen presteren. GR!P is de 21e century coach aanpak die mensen stimuleert zelf regie te nemen, mee te gaan in verandering, effectief samen te werken en oog te hebben voor digitale vaardigheden. Met GR!P worden medewerkers duurzaam inzetbaar, presteren ze beter en gaat het verzuim omlaag..

Over GR!P

GR!P wordt met de organisatie uitgevoerd en begint bij de medewerker. In gesprek met onze coach krijgt de medewerker zicht in zijn/haar talenten en mogelijkheden. Vervolgens wordt in beeld gebracht hoe dit de medewerker en organisatie kan versterken. Door dit in de praktijk te brengen vergroot dit het werkplezier, stijgt performance en vindt er minder verzuim plaats.

Direct contact opnemen


 

Stimuleer het talent van medewerkers

GR!P wordt succesvol ingezet bij innovatie organisaties die mee gaan met de grote ontwikkelingen op het gebied technologie en innovatie. Organisaties als NS en Holland Casino weten hun medewerkers te inspireren om stil te staan bij hun loopbaan en te kiezen voor ontwikkeling.

Versterk teams & management

Veranderende organisaties moeten wendbaar zijn. GR!P zorgt hiervoor. Bijvoorbeeld energie bedrijven. Zij zetten GR!P in om team en managers te stimuleren hun weg te vinden in de energietransitie. Zo worden teams innovatiever en worden er sneller oplossingen bereikt. Met GR!P ervaren managers en teams dat zij effectieve samenwerken en meer oog hebben voor elkaar.

Verminder het verzuim

Verzuim is in de afgelopen 5 jaar met meer dan 50% toegenomen. Hiervan is 70% beïnvloedbaar. Daarom wordt bij Humanitas GR!P toegepast om verzuim te voorkomen (preventie), rondom de verzuim melding om kort verzuim terug te dringen en tijdens eerste en tweede spoor.


Contact over GR!P
 
 

Over Matchcare

Matchcare is de specialist op het gebied van Talentontwikkeling. Wij begeleiden, organisaties, teams en individuen en laten beschikbaar talent floreren. Om dit te realiseren helpen wij met training, (loopbaan) coaching, instrumenten voor zelfinzicht en teamontwikkeling tot compleet ingerichte Talentcentra. Dit doen we voor het bedrijfsleven, overheid en Sociaal Domein. Met ondersteuning van Matchcare laat u uw talenten groeien en bloeien.