Maak kennis met Fenna

Fenna Oudshoorn

“Ik leer je kritisch, vol liefde en neutraal te kijken naar je eigen persoonlijkheid en keuzes. Daarbij zorg ik met mijn mensenkennis en snelle schakelen voor een betere verbinding met jezelf en commitment aan je doel!”

Mijn achtergrond

Ik heb een studie bedrijfskunde gevolgd en heb me ontwikkeld op het gebied van psychologie en coaching. Ik heb verschillende functies gehad (sales, data, financiële dienstverlening..) bij ING en Schiphol, waarbij mijn hart vooral sneller ging kloppen als ik mijn collega’s en de organisatie verder vooruit kon helpen. Daarom besloot ik in 2017 het roer om te gooien en coachen en trainen een prominente plek te geven in mijn leven.

Ik begeleid mensen die keuzes moeten maken om meer vanuit hun talent willen werken. Of omdat ze willen ontwikkelen op het gebied van hun soft skills.
Tijdens trainingen en loopbaantrajecten maak ik gebruik van mijn oprechte interesse, enthousiasme en intrinsieke overtuigingskracht. Daarnaast voeg ik een vleugje bruisende energie, inspiratie en humor toe.

Mijn inzetbaarheid

  • Loopbaaninterventie
  • Zelfacceptatie -, vertrouwen en zelfkennis
  • Persoonlijk leiderschap
  • Positieve benadering

Mijn ervaring

Met ervaring en netwerk in sales, data & IT, transport & logistiek, financiële dienstverlening, human resources en projectmanagement krijg ik snel een goed beeld van wat bij jouw past en help ik je verder.

Een loopbaangesprek met Fenna houden?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.