matchcare ns loopbaan
matchcare ns loopbaan

'Het traject van Matchcare heeft dit allemaal aangewakkerd....'- Dijango Garcia Muñoz (NS) over Matchcare

Wat kan ik? Waar sta ik? Wat wil ik? Wat is er nog meer mogelijk?

Dat zijn vragen waar ik een hele poos mee rond liep.

Ik ben Dijango, en ben met veel liefde en plezier hoofdconducteur bij de NS. Toch wilde ik graag antwoorden op bovenstaande vragen hebben.

Ik besloot naar mijn teammanager te stappen en via haar ben ik bij het Z!N programma van Matchcare gekomen. Ik ben gestart met Verken en heb Mark als mijn persoonlijke coach gekregen.  Met Mark is het fijn samenwerken. Mark is een erg betrokken persoon en weet altijd precies wat ik bedoel.

Na kennis gemaakt te hebben, heeft Mark doorgevraagd op mijn coachvragen. Wat wil ik nou precies? Wat houdt het traject in? Dit waren voor mij belangrijke vragen en Mark pakte dit erg professioneel aan.

Hij zette me aan het werk met: persoonlijkheidstesten, talenten en mijn interesses. Deze testen en oefeningen hebben me veel geleerd over mezelf. Ik kwam erachter waar ik goed in ben en ook waar ik me in kan ontwikkelen. Dat heeft me geholpen te realiseren wat ik nou eigenlijk wil en kan.

Samen met Mark heb ik vijf gesprekken gevoerd en ben ik in gaan zien dat ik zelf de regie moet nemen. Ik moet zelf initiatief nemen en ben zelf verantwoordelijk voor mijn loopbaan.

Nu het traject is afgelopen merk ik dat ik makkelijker uit mijn comfortzone stap en dingen onderneem. Ik heb alles aangepakt wat op mijn pad kwam. Zo help ik bijvoorbeeld met het organiseren van de fit week. Dit is een week voor alle medewerkers van NS. Deze week staat in het teken van fysieke & mentale vitaliteit.

Ook ben ik door het traject van Matchcare begonnen met het volgen van andere trainingen. Zo heb ik een LinkedIn workshop (ook van Matchcare) gevolgd. Deze workshop kwam tijdens een netwerk borrel van NS enorm van pas.

Had ik dit anders ook allemaal gedaan? Ik denk van niet. Het traject van Matchcare heeft dit allemaal aangewakkerd.

Contact

Wil je met Matchcare in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor jou?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.