Ontwerp zonder titel
Ontwerp zonder titel

CZ erkent Matchcare als aanbieder Bedrijfszorg

CZ erkent Matchcare als aanbieder voor Bedrijfszorg voor het kalenderjaar 2019 en voor het kalenderjaar 2020.
Wij zijn hier natuurlijk trots op, gezien beide partijen hetzelfde nastreven. Wij streven ook naar een wereld waar mensen gezond, goed en met plezier aan het werk blijven. Nu en in de toekomst.

Wat betekent dit voor u als u verzekerde van CZ? CZ heeft naast Matchcare een breed scala van aanbieders op het gebied van duurzame inzetbaarheid , waarmee u als werkgever optimaal gefaciliteerd kan worden bij de duurzame ontwikkeling van uw organisatie. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij bv. voorkomen en verkorten van verzuim? Neem contact op met uw contact persoon van CZ en vraag naar de mogelijkheden die wij als Matchcare kunnen bieden.

Meer informatie over de bedrijfszorg van CZ kunt u vinden op: https://www.cz.nl/intermediair/bedrijfszorg

Ook interessant voor jou?

Contact

Wil je met Matchcare in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.