Scroll Top

Maak kennis met Angela

Angela van Berkel

“Senior adviseur die je helpt om concrete antwoorden te vinden op loopbaanvragen. Ik pak door waar de online test ophoudt.”

Mijn achtergrond

“Ik geloof dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen, in zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden. Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om medewerkers te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeltraject.Mezelf blijven ontwikkelen is een rode draad in mijn leven en werk. Sinds mijn afstuderen als Beroepskeuze-adviseur volg ik nog regelmatig bijscholingen en workshops. Ik ben geregistreerd RL loopbaanadviseur bij het CMI sinds 2015. Dat betekent dat ik om de drie jaar getoetst word op actuele vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit.
Als Beroepskeuzeadviseur sta ik ingeschreven in het Register BKA. Hiermee voldoe ik aan de hoogste eisen qua opleiding en vakbekwaamheid.”

Mijn inzetbaarheid

  • loopbaanorientatie
  • talentontwikkeling
  • outplacement
  • coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling

Een TalentOntwikkelScan met Angela doen?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.