photo-1568144628871-ccbb00fc297c
photo-1568144628871-ccbb00fc297c

Op zoek naar talent? HalloWerk is dé nieuwe applicatie

Al 1.600 matches via online banen platform HalloWerk

Het aantal werkenden neemt toe en het aantal werklozen neemt af. Super! Toch zijn er nog te veel mensen niet actief op de arbeidsmarkt. Dit terwijl er  talrijke openstaande vacatures zijn. Echter de werkgevers komen onvoldoende in contact met talentvolle mensen die wel graag willen en kunnen werken. Tijd voor een nieuwe manier van matching!

 HalloWerk brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, via een online platform én persoonlijke dienstverlening! Daarbij zijn motivatie en talenten belangrijker dan diploma’s en werkervaring. HalloWerk is door gemeenten Den Haag en Rotterdam ontwikkeld om meer mensen aan het werk te helpen die momenteel geen baan hebben. Matchcare is de ontwikkelpartner.

Direct met elkaar in contact
HalloWerk is een matchingsplatform waarbij werkzoekenden een profiel aanmaken. Als werkgever kun je in HalloWerk zelf kandidaten zoeken bij de openstaande vacatures.  Werkzoekenden presenteren zich op basis van hun talenten. Als werkgever kun je hiermee verder kijken dan het traditionele cv. Het gaat om wat de kandidaat wil en kan! Via het platform kom je direct met elkaar in contact. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld.
Bij Matchcare vinden we het belangrijk dat iedereen meedoet. Juist daarom past HalloWerk goed in de dienstverlening: het past bij deze tijd en is gericht op de mens én een mooi resultaat voor alle partijen.

[ultimate_video video_type=”vimeo_video” vimeo_video_url=”https://vimeo.com/335080346″ vimeo_autoplay=”” vimeo_loop=”” play_size=”75″]

Uitgebreid scala aan talent
Na een succesvolle pilotfase groeit HalloWerk inmiddels flink verder. De regio’s Rijnmond en Haaglanden haken aan en er worden gesprekken gevoerd met andere grote gemeenten. Dit betekent dat de keuze aan kandidaten steeds groter en dus interessanter wordt. Meer dan 1.600 vacatures zijn al vervuld via HalloWerk en werkgevers hebben inmiddels een uitgebreid scala van bijna 10.000 werkzoekenden om te kiezen! En die aantallen blijven groeien…

Contact

Wil je met Matchcare in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.