Hoe kan Arbeidsmarktinformatie jouw organisatie, gemeente of onderwijsinstelling helpen?

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de Arbeidsmarkt? En wat zullen toekomstige trends zijn? Onze Arbeidsmarktrapportage geeft al een ruime blik hierop, maar elke organisatie, branche of arbeidsmarkt regio kan een andere behoefte hebben. Op donderdag 12 november gaven onze BI specialisten Michiel Kok en Rijk Rijkse een rondleiding door de mogelijkheden van onze Arbeidsmarktinformatie Dashboards.

Zij gaven antwoord op vragen zoals:

  • Hoe kan ik als organisatie de kwaliteiten en talenten van mijn personeel in kaart krijgen?
  • Waar kunnen werkzoekenden in mijn gemeente de beste kansen vinden?
  • Welke loopbaanrichtingen zijn er mogelijk voor mijn studenten?

De volgende live rondleiding zullen we waarschijnlijk geven zodra de Arbeidsmarktrapportage Q4 uit is. Je kunt ondertussen de presentatie via het onderstaande formulier opvragen. We zijn ook erg benieuwd naar eventuele vragen over onze BI Dashboards, die kun je ook hier stellen.

 

  • Voor wie: HR Managers en Mobiliteitsmanagers, Managers en Beleidsmedewerkers WSP en Sociaal Domein, Beroepsadviseurs onderwijsinstellingen, Recruiters en iedereen die interesse heeft in Arbeidsmarktinformatie op maat
  • Kosten: Nee

Over Matchcare

Matchcare is het loopbaanbureau dat staat voor prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten.  Wij zijn een specialist in talent- en teamontwikkeling door talent, vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata bij elkaar te brengen.

Dit Webinar is voor alle lijnmanagers, professionele teams, HR-managers, managers en medewerkers WSP en Sociaal Domein, beroepsadviseurs onderwijsinstellingen met een ambitie om het morgen beter te doen dan vandaag. Wil jij de laatste ontwikkelingen op de Arbeidsmarkt weten? Laat dit vrijblijvende webinar dan het startschot zijn! Schrijf je hieronder in.   

Aanmeldformulier

Laat je gegevens achter en ontvang de presentatie van onze Arbeidsmarktcommunicatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.