Webinar Gerd Jan Poortman & Matchcare

High performen tijdens een crisis….hoe doe je dat?

Centraal in dit Webinar staat: ‘hoe kom ik als organisatie, maar ook als team, sterker uit deze crisis? En wat is daar voor nodig?’ De combinatie van het concept van GerdJan (WeByMe ) en het TalentWheel (Matchcare), maakt dat wij in ca. 30 minuten schetsen wat de essentiële voorwaarden zijn om niet stil te vallen in deze storm. Deze webinar leert jou, jouw team en de organisatie om zelf het roer weer in handen te nemen en nog succesvoller te worden.

Denk aan antwoord op vragen zoals:

  • Klopt de rolverdeling nog wel in deze nieuwe situatie?
  • Zijn alle benodigde talenten nog wel aanwezig? En worden deze  optimaal ingezet?
  • En hoe staat het met de motivatie?

Een unieke kans om te leren van een expert in teamontwikkeling, samenwerken en highperformance. Een professional die zowel de wind in de zeilen heeft gehad, als de zeilen heeft moeten bijzetten.

Voor wie: HR, business & team managers
Hoelang: +/- 1 uur

Over Gerd-Jan Poortman & Matchcare

Gerd-Jan Poortman behoort tot de top zeilers in de wereld. Zo deed hij drie keer mee aan de zwaarste zeilrace ter Wereld, de Volvo Ocean Race. In zijn 20 jaar topsport carrière heeft hij meerdere Europese en Wereldtitels behaald ook is Gerd-Jan een succesvol coach en schipper op zowel internationaal als Olympisch niveau. De laatste jaren spitst Gerd-Jan zich toe om zijn lessen te vertalen naar het bedrijfsleven. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen ontwikkelde ‘We BY Me’ High performance Teamwork concept.

Matchcare is het loopbaanbureau dat staat voor prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten.

Wij zijn een specialist in talent- en teamontwikkeling door talent, vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata bij elkaar te brengen.

Dit Webinar is voor alle lijnmanagers, professionele teams, en HR-managers met een ambitie om het morgen beter te doen dan vandaag. Heb jij teams en medewerkers die moeite hebben met de verandering in de huidige manier van werken? Medewerkers die in deze verandering zich moeten herpakken? Laat dit webinar dan het startschot zijn! Schrijf je hieronder in.

Ik heb interesse

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.